SEJE GUTTER PÅ

TIRSDAGSHOLDET

Hver tirsdag formiddag året rundt cykler en lille flok herrer en frisk tur på 40-60 km. Meget originalt kalder de sig selv for "Tirsdagsholdet".

Turen starter  kl. 10.00 ved ABC Københavns klublokale (Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj) og efterfølges, kl. 12.00 når alle igen er samlet, af en kop kaffe med blødt brød og selvfølgelig – masser af løgnehistorier.

OBS! I tilfælde af dårligt vejr cykler vi ikke, men der er da kaffe kl. 10.30.

Der køres som regel i tre grupper. HEJ-holdet der kører i adstadigt tempo (20-22 km/t), SLAPPERNE kører med ca. 24 km/t og RAKETTERNE der kører med ca. 28 km/t.

Skulle nogen evt. have en dårlig dag eller f.eks. punktere, så bliver der selvfølgelig ventet. Udgangspunktet er, at ingen skal køre alene hjem og at det gode humør og det sociale samvær er i højsædet, og alle kan deltage.

Fra april til november køres der på racer- eller racerlignende cykler, og resten af året på skovcykler eller lign.

En forudsætning for at deltage (efter et par gratis prøveture) er at man skal være medlem af ABC’s VENNER. Det koster minium kr. 100,- årligt. Herudover koster det yderligere minimum kr. 350,- årligt for at deltage på Tirsdagsholdet. Kontingentet går ubeskåret til driften af Tirsdagsholdet.

Har du lyst til at deltage, så mød op, vi kører kl. 10. – Vi garanterer at du vil blive taget godt imod.

Vil du vide mere, så kontak evt. ABC's Venners formand Jørn Skovbo.

ANDRE ARRANGEMENTER

SOMMERUDFLUGT

Tirsdagsholdet forsøger hvert år, i maj eller juni måned, at arrangere en sommerudflugt der bringer cyklisterne ud på uvante ruter.

Det foregår som regel ved at en “frivillig” melder sig til at lægge hus til, ligesom også rute og forplejling......

SOMMERREJSE

Der har siden Tirsdagsholdets start været arrangeret nogle sommerrejser som blev en stor succes og som hver gang har været med til at styrke sammenholdet.

Den seneste bragte os Silkeborg (Landal Søhøjlandet), hvor vores lokale cykelguide viste os nogle.......

JULEFROKOST

De fleste af Tirsdagsholdets deltagere har efterhånden forladt arbejdsmarkedet, hvor en af de faste traditioner for de flestes vedkommende, er at fejre julens komme sammen med gode kolleger ved den årlige Julefrokost.

Heldigvis har de fleste af os både familie og venner til at samles med, men det er også blevet en tradition......