VENNERNE's

AKTIVITETER

ABC’s Venner arrangerer hen over året en lang række forskellige aktiviteter, der har til formål at fremme de sociale relationer til sine medlemmer, og også for at gøre det muligt at skaffe hjælpere til de arrangementer hvor ABC’s Venner medvirker i løbet af året.

Enkelte af arrangementerne kan være indtægtsgivende og udgør grundlaget for eksistensen af ABC’s Venner.

Det har aldrig været nemt at engagere de mange hjælpere, der igennem tiden har hjulpet Vennerne – og tro os – det er ikke blevet nemmere med tiden.

Mød derfor altid en opfordring til at være hjælper i en positiv ånd.

SOCIALE ARRANGEMENTER

FOREDRAGS AFTEN

Igennem de seneste år har ABC's Venner arrangeret en aften, hvor nogen af cykelsportens danske stjerner, har besøgt os og fortalt om deres liv før, under og efter karrieren.

Vi har bl.a. haft besøg af Ole Ritter, Michael Sandstød, Marc Hester, Jens Veggerby og Michael Mørkøv.

Den 20. februar 2023 bliver det den tidligere verdensmester i pointløb, Dan Frost, der bliver samlingspunktet. Glæd jer.

STOKKELØBET

Stokkeløbet er et show-løb der køres en gang årligt. Løbet har, med få undtagelser, været kørt side 1921. I starten var løbet kun åbent for bestyrelsen eller tidligere medlemmer af bestyrelsen. Idag er arrangementet åbent for alle.

Højdepunktet er kåringen af årets "Stokkefar" der traditionen tro skal have ydet en indsats til gavn for ABC.

JULEFROKOST

Den årlige Julefrokost er altid et tilløbsstykke, hvor julehygge og samvær er i højsædet.

Der bliver serveret en overdådig julebuffet og lur mig om ikke også ABC's traditionsrige "Egerlotteri" bliver trukket frem fra gemmerne.

Arrangementet har egenbetaling og er åbent for alle medlemmer af ABC-København og ABC's Venner.