VI DYRKER SAMMENHOLDET PÅ

SOMMERREJSER

Lige siden starten af Tirsdagsholdet har der en gang årligt været gjort forsøg på at afholde en Sommerrejse. Det er ikke hvert  år det har været muligt at få opbakning nok, men de gange det har lykkedes har det været en stor succes.

Rejsernes varighed har været 3-5 dage og formålet med Sommerrejserne har været at styrke sammenholdet iblandt medlemmerne og så selvfølgelig at få noget god motion på ruter der ikke er dagligdag for deltagerne. På rejserne har de også været kotume at deltagernes partnere kunne deltage, hvilket de har gjort i stort tal.

Rejserne har bragt os rundt til forskellige dele af Danmark på nogle rigtig gode cykelruter, bl.a. Bornholm, Løjt Kirkeby i Sønderjylland og til Søhøjlandet i området omkring Silkeborg.

Desværre blev det seneste forsøg på afholdelse af en Sommerrejse forhindret af Covid-19. Hele 23 deltagere havde ellers tilmeldt sig. Siden har der ikke været taget initiativ til nye rejser, men hvis behovet atter skulle opstå, vil der selvfølgelig blive gjort et nyt forsøg.

SØHØJLANDET

SØHØJLANDET – GJERN, 3-8 JUNI 2018

Efter et års pause blev der atter i 2018 arrangeret en sommerrejse for Tirsdagsholdets entusiastiske deltagere. Vi blev 18 personer der den 3. juni drog mod Gjern ved Silkeborg, hvor vi fik fem uforglemmelige dage. Vi havde alle afleveret vores cykler lørdag....