VENNERNES CYKEL-TRAILER

ABC’s Venner indkøbte i 2015 en trailer der blev ombygget og nu har plads til 15 cykler der spændes fast med hurtigbespændinger som de kendes fra racerhjul.

Ideen med trailer er, og var, at få fragtet både cykler og ryttere fra A-B på den mest praktiske og miljørigtige måde.

Mange har brugt traileren til arrangementer i både Danmark og udlandet siden anskaffelsen, og det er vores håb at endnu flere vil benytte den i fremtiden.

For sæsonen 2019 er der allerede nu indgået aftale om leje til Frederikssund Produktionsskole/Frederikssund Kommune der bruger den til en tur til Prag og yderlig en lejer skal bruge den til en tur til Frankrig.

HVEM KAN LÅNE ELLER LEJE TRAILEREN?

Da traileren er special-indrettet til cykler, tilbyder vi først og fremmest udlån til vores moderklubs ryttere, men i perioder hvor den ikke bliver benyttet, er der mulighed for at enhver der har brug for det kan leje den.

Traileren er fuldt forsikret og gennemgår hvert forår et mekanisk tjek og de nødvendige reparationer bliver foretaget, således at lånere/lejere kan være sikre på at den er i forsvarlig stand.

LÅNE/LEJE BETINGELSER

Låneren/lejeren er forpligtet til at betale den selvrisiko, p.t. kr. 2.000,-, der udløses ved forvoldte skader der er dækket af forsikringsselskabet.

Forvoldte skader der ikke dækkes af forsikringen skal betales efter regning.

Traileren afhentes/afleveres på en af ABC’s Venner angivet adresse, p.t. i Frederikssund.

VIL DU VIDE MERE OM TRAILEREN?

Vil du låne eller leje vores trailer eller har du et spørgsmål, så kontakt en af Vennernes bestyrelsesmedlemmer.

VORES TRAILER SPONSORER

Det koster jo lidt at drifte og vedligeholde traileren, og til at magte denne opgave har vi indtil nu været så heldige, at vi har kunnet skaffe nogle velvillige sponsorer.

Sponsoratet gælder for 3 år ad gangen og de nuværende aftaler udløber ved udgangen af 2020.

Vores nuværende sponsorer er: HH Malerentreprise, C. Dalsgaard A/S, HEINO CYKLER og Toftens Auto.

Har du mulighed og lyst til at blive sponsor eller at få mere at vide om sponsorater, så udfyld og send venligst formularen her på siden.