JULEFROKOST FREDAG 30. NOVEMBER

25 festklare Venner mødte op da den årlige julefrokost blev afviklet, i ABC’s lokale, den 30. november 2018.

Som sædvanlig havde en de frivillige festarrangører, dvs. det meste af bestyrelsen, været i gang fra morgenstunden, så der var pyntet op, dækket bord og klargjort en meget flot buffet, da gæsterne mødte ind kl. 1.

Alle 25 gæster var selvfølgelig meget velkomne, men en havde nu gjort sig ekstra anstrengelser for at kunne deltage. Erik Seidelin havde, som nogen måske har læst andetsteds, været en smut i Kina for at tjekke om den nye kommunistiske model, kunne klare sig uden hans hjælp. Netop den 30. november kl. 6.00 landede han  efter 25 timers flyvning i Kastrup, hvorefter han hastede til Frederikssund, lagde fru Wai i seng (hun skulle også have deltaget, men var blevet træt) og hastede så igen tilbage til os i Brønshøj. Hatten af for “Seide”, vi var glade for at du kom.

Under frokosten blev der sunget et par meget muntre julesange. Melodierne kendte vi men teksterne var kraftigt modificerede, og var i den grad med til at sætte stemningsbarometret højt.

Efter vi havde guffet de fleste af lækkerierne fra buffet’en, blev kaffen og chokoladen stillet på bordet og samtidig blev der igangsat en pakkeleg på tid, hvor hver deltagers medbragte og smukt indpakkede gaver, blev lagt i en pulje, hvorefter raflebægerne afgjorde hvem der måtte vælge en pakke. Den strenge dommer havde, uden at andre vidste det, sat uret til ca. 15 minutter hvorefter de pakker man havde erobret var ens ejendom. Her viste det sig, at vores formand havde udvist stor taktisk snilde, idet han løb med de fleste af pakkerne. – Tillykke hr. formand.

Herefter ebbede festlighederne ud, oprydningen begyndte og kl. ca. 19.30 var lokalet igen rent og klar til ABC’ernes brug.

Mange tak til alle der hjalp, og på gensyn til næste år.

“viben”