ANNONCE

TIRSDAGSHOLDET

Hver tirsdag formiddag året rundt cykler en lille flok herrer en frisk tur på 40-60 km.

Turen starter og slutter ved ABC’s klublokale (Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj) og efterfølges, kl. 12.00 når alle samles, af en kop kaffe med blødt brød og selvfølgelig – masser af løgnehistorier.

Der køres som regel i tre grupper. HEJ-holdet der kører i adstadigt tempo (20-23 km/t), SLAPPERNE  kører med ca. 25 km/t og RAKETTERNE der kører med ca. 30 km/t. Skulle nogen evt. have en dårlig dag eller f.eks. punktere, så bliver der selvfølgelig ventet. Udgangspunktet er, at ingen skal køre alene hjem og at det gode humør og det sociale samvær er i højsædet, og alle kan deltage.

Fra april til november køres der på racerlignende cykler, og resten af året på skovcykler eller lign.

En forudsætning for at deltage (efter et par gratis prøveture) er at man skal være medlem af ABC’s VENNER. Det koster minium kr. 100,- årligt. Herudover koster det yderligere minimum kr. 250,- årligt for at deltage på Tirsdagsholdet. Kontingentet går ubeskåret til driften af Tirsdagsholdet.

Har du lyst til at deltage, så mød op, vi kører kl. 10. – Vi garanterer at du vil blive taget godt imod.

Vil du vide mere, så kontak evt. Vennernes formand Erik Steen Jørgensen.

Ud over tirsdags-cykelturene bliver der også hvert år forsøgt arrangeret en Sommer-sammenkomst, en cykelrejse over 4-5 dage og selvfølgelig også en Julefrokost.

Disse arrangementer har det sociale sammenvær i højsædet og alle kan deltage.