Igen tirsdag 19.3.19 kørte disse ældre herre ud for at nyde vejret. Solen skinnede fra en skyfri himmel, efter vi nu i et par uger havde fået skyllet vejene for det salt, nogle havde spredt i løbet af vinteren.

Nu har vi jo passeret 1 marts, så er det ifølge kalenderen forår, og den 20 marts er det jævndøgn, dvs at dag og nat er lige lange. Det svarer til at vi 23 september også har dag og nat lige lange, men i september køre vi i korte bukser. Nogle gør det helt hen til november, så man kan undre sig, hvorfor disse så ikke følger dagenes længde her om foråret. De burde efter dette kriterie starte med korte bukser 11 februar.

Der er nok noget der holder dem tilbage.

Den kommende weekend, dvs  kl. 2 natten mellem lørdag og søndag, skal vi huske at vågne og stille uret frem til kl. 3 . Hvis man skulle være så lykkelig at have et af disse ure, der styres fra Frankfurt, kan man bare sove videre, så vågner man op til automatisk sommertid.

Gad vide om vi nu skal til at køre længere om tirsdagen, nu det er længere lyst, så kan vi jo nå at komme hjem før lygtetid.

Tirsdagens tur forløb uden dramatik. Holdet deltes op i 3 grupper, selv de , der havde været under kniven i vinterens løb klarede at kommer tilbage til kaffen og det bløde brød, og de meget sandfærdige historier.

Der kom en herre, der repræsenterer nogle andre vanvidspersoner, der skal til Norge for at køre fra Tronhjem til Oslo. De vil gerne leje vores trailer. Så kan vi prale med, at vi også på en måde  har være på den tur.

Man kan mærke på stemningen, at der lidt spænding i luften. Det er racericyklerne der spøger, man kan næsten ikke vente. Det er næsten ligesom børn op til jul.

Så er der nogle, der har været på træningstur til Spanien. Vi må håbe, at Smerte har fået noget ud af træningen dernede, for jævnligt ser jeg hans største konkurrent, tidligere kassemester i ABC, træne flittigt, at dømme efter stilen er formen blevet bedre. Så der bliver hård konkurrence i H 70.

Seide