Årets store ABC-begivenhed, Stokkeløbet, afvikles i år den lørdag den 20. november kl. 9 fra ABC’s klublokale, Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj.

Stokkeløbet kørtes første gang i 1921, og har været kørt faktisk hvert år siden, dog ikke i 2020 hvor vi på grund af Covid-19 restriktioner blev nødt til af aflyse.

BEMÆRK! Stokkeløbet fejrer i år sit 100 års jubilæum og også at det vil være sidste gang med ABCs Venner som arrangør. Vi håber at ABCs bestyrelse vil bibeholde traditionen og ser frem til mange Stokkeløb i årene fremover.

Fra starten var det for bestyrelsesmedlemmer, denne regel er dog ændret til, at alle ABC’er, medlemmer af vennerne og Sildene kan deltage. Se tidligere vindere og Stokkeløbets historie på: https://abc-vennerne.dk/stokkeloeb/

At blive Stokkefar, er en stor ære. Stokkefar vindes ikke fordi man kan køre stærkt på en cykel, men fordi man er en god ABC’er der igennem en årrække har gjort et godt arbejde for vor gamle klub.

Program:

Vi mødes i ABC’s klublokale kl. 9 til morgenkaffe og brød, samt en lille en til halsen. Under morgenkaffen fastlægger den ubestikkelige overdommer og den seneste Stokkefar Rune Hansen, hvordan den sportslige udøvelse skal foretages.

Kl. ca. 10 køres der i samlet flok til start.

Efter løbet køres tilbage til klubben.

Her står en flot frokost klar, senere serveres kaffe.

Stokkefar hædres og modtager ”stokken”, hvor alle navnene på vinderne igennem tiden er indgraveret.

Tilmelding til denne festdag senest den 10. november til Erik Steen esj@abc-vennerne.dk.

Vel mødt.

Med venlig hilsen

Vennernes bestyrelse.