SOMMER REJSE – AFLYST PGA COVID-19

Der har siden Tirsdagsholdets start været arrangeret nogle sommerrejser som blev en stor succes og som hver gang har været med til at styrke sammenholdet. Den seneste bragte os Silkeborg (Landal Søhøjlandet), hvor vores lokale cykelguide viste os nogle fantastiske landskaber.

I 2020 kommer turen atter til at gå til Bornholm, hvor også vores første tur gik til. Hele 23 deltagere bliver der og heraf er de 16 cyklende.
De cyklende deltagere kommer til at kunne vælge imellem 2 forskellige ruter hver dag. Ruterne bliver altid lagt så vi mødet så lidt trafik som mulig, men også sådan at der er udfordringer for enhver smag.
Indkvarteringen forsøges altid lagt i et område, hvor det ikke kun er de cyklende der bliver tilgodeset, men hvor også deltagerne uden cykler har mulighed for at få rigeligt med oplevelser. Det bliver også tilfældet i år hvor vi skal i bo dejlige lejligheder på Gudhjem Søpark. Her er tæt til by, kulturoplevelser, smuk natur og selvfølgelig også nogle gode og til tider også udfordrende cykelruter.

Cyklerne bliver transporteret i vores trailer og vi andre fylder så mange biler op som det er nødvendigt.

Der indgår en velkomstmiddag og en afskedsmiddag i prisen, imens øvrig forplejning er for egen regning.

Når vi kommer tættere på afrejsedagen den 15. juni vil du kunne læse alt om turen her: Sommerrejse til Bornholm

SOMMER REJSE TIL SILKEBORG 3-8 JUNI 2018

LANDAL SØHØJLANDET – GJERN SILKEBORG, 3-8 JUNI 2018

Efter et års pause blev der atter i 2018 arrangeret en sommerrejse for Tirsdagsholdets entusiastiske deltagere.

Vi blev 18 personer der den 3. juni drog mod Gjern ved Silkeborg, hvor vi fik fem uforglemmelige dage.

Vi havde alle afleveret vores cykler lørdag, således at traileren var pakket og klar til afgang søndag, hvor Erik Steen, Rune samt tre damer fragtede den afsted fra morgenstunden.

Vel fremme i Søhøjlandet sørgede de for indkøb, fik nøgler udleveret og påbegyndte udpakningen.

De øvrige deltagere havde alle været hjælpere ved Stjerneløbet og slap derfor først fra Roskilde kl. ca. 15 og var fremme i Gjern kl. 19. Her ventede vores forudbestilte velkomstmiddag, og selv om de sidst ankone var noget klatøjede, efter køreturen og den lange tjans ved Stjerneløbet, var humøret højt og indstillingen hos alle var, at vi skulle have nogle hyggelige dage sammen.

En enkelt fejring nåede vi også, idet vores kinesiske observatør, Wai, havde fødselsdag og selvfølgelig blev fejret med både gave og et højlydt ABC-hurra.

LÆS HELE ARTIKLEN