SOMMER REJSE

Efter to succesfulde ture til hhv. Bornholm og Sønderjylland, lå rejseaktiviterne stille i 2017, men efter flere opfordringer blev der så i 2018 igen arrangeret en rejse. Denne gang til Silkeborg (Landal Søhøjlandet).
De cyklende deltagere kunne vælge imellem 2 forskellige ruter hver dag. Ruterne bliver altid lagt så vi mødet så lidt trafik som mulig, men også sådan at der er udfordringer for enhver smag.
Indkvarteringen forsøges altid lagt i et område, hvor det ikke kun er de cyklende der bliver tilgodeset, men hvor også deltagerne uden cykler har mulighed for at få rigeligt med oplevelser.

Cyklerne bliver transporteret i vores trailer og vi andre fylder så mange biler op som det er nødvendigt.

Der indgår som regel en velkomstmiddag og en afskedsmiddag i prisen, imens øvrig forplejning er for egen regning.

SOMMER REJSE TIL SILKEBORG 3-8 JUNI 2018

LANDAL SØHØJLANDET – GJERN SILKEBORG, 3-8 JUNI 2018

Efter et års pause blev der atter i 2018 arrangeret en sommerrejse for Tirsdagsholdets entusiastiske deltagere.

Vi blev 18 personer der den 3. juni drog mod Gjern ved Silkeborg, hvor vi fik fem uforglemmelige dage.

Vi havde alle afleveret vores cykler lørdag, således at traileren var pakket og klar til afgang søndag, hvor Erik Steen, Rune samt tre damer fragtede den afsted fra morgenstunden.

Vel fremme i Søhøjlandet sørgede de for indkøb, fik nøgler udleveret og påbegyndte udpakningen.

De øvrige deltagere havde alle været hjælpere ved Stjerneløbet og slap derfor først fra Roskilde kl. ca. 15 og var fremme i Gjern kl. 19. Her ventede vores forudbestilte velkomstmiddag, og selv om de sidst ankone var noget klatøjede, efter køreturen og den lange tjans ved Stjerneløbet, var humøret højt og indstillingen hos alle var, at vi skulle have nogle hyggelige dage sammen.

En enkelt fejring nåede vi også, idet vores kinesiske observatør, Wai, havde fødselsdag og selvfølgelig blev fejret med både gave og et højlydt ABC-hurra.

LÆS HELE ARTIKLEN