Søndag den 10. juni, ja faktisk lige efter Tirsdagsholdets rejse til Silkeborg, kørtes Sjælsø Rundt der igennem snart mange år har været arrangeret af Veggerby Sport og Kultur.

Et par dage i forvejen havde de fleste af vores hjælpere været ruten rundt i bus, sammen med Jens Veggerby og flere andre hjælpere. Jens fortalte her om ruten og hvad vi særligt skulle være OBS på.

Lørdagen før dagen kørte Julle, Seide og Herman ruten rundt i bil for at se om alle afmærkninger var korrekt placerede. Det var smuttet et enkelt sted. Det blev rettet og ruten var nu klar til søndag.

Vi var seks mand og mødtes kl. 5.30. Vores opgaver var bemanding af to førerbiler og en slutbil.

I den forreste førebil, “spydspis” bilen, kørte Julle og Rune, hvis opgave var at tjekke at alle kontroller var på plads. I næste førebil kørte Seide og Herman der ledte hovedfeltet sikkert igennem dagen. I “slutbilen” sad Ove Jensen og Heinola, der med myndig hånd skulle skære feltet af, efterhånden ryttere faldt fra og samtidig gøre opmærksom på, at rytterne nu var på egen hånd og derfor skulle følge færdselsreglerne. Alle opgaver blev gjort i tæt samarbejde med motorcykel betjente og racemarshalls.

Vi sluttede kl. 11.30.