On the Road Again!!

Så lykkedes det endelig! Efter tre måneder med ensomme Corona-cykelture blev der igen åbnet for vores uundværlige cykelture med Tirsdagsholdet.

Jeg må erkende at jeg glædede mig helt vildt til igen at mødes med jer alle, men det var også med en vis skepsis. Ikke fordi jeg tænkte på afstand og håndsprit (joh, selvfølgelig gjorde jeg også det), næh, mest af alt tænkte jeg på om der ville komme det samme antal cyklister, som der plejede, eller om nogle havde fundet på andet eller andre legekammerater.

Heldigvis, viste det sig, blev min skepsis gjort til skamme. 20 mand mødte op i fuld sommer-ornat, nypudsede cykler (dog ikke Julles) og som sædvanligt i fantastisk humør.

Tre måneders fravær kan være lang tid, men ikke i dette selskab, der var det som om vi lige havde forladt hinanden og de samme dårlige vitser og hygge-mobning føg igennem lokalet fra man trådte ind.

Dagens tur forløb næsten som før vores tvungne pause. Vi blev forholdsvis tidligt, på vej ud ad Hareskovvejen, delt op i to grupper. HEJ(H)-holdet (nu også med Heinola som deltager) trak sig lidt tilbage, imens Raketterne og vi andre fulgtes ad helt op til golfbanen The Scandinavian.

Ove-Betjent havde, på behørig vis, meldt afbud til dagens tur. Om det var derfor Raketterne var lidt i vildrede om hvilken vej de skulle køre, eller om det bare var fordi de ville være ekstra sociale efter pausen skal være usagt, men hvor var det rart at følges med jer så langt.

Kort før kl. 12 var alle atter retur i lokalet og kaffen var, som det er blevet en vane, klar til indtagelse.

Da det nu var første gang vi mødtes efter pausen, blev der også disket op med et glas sprudlende Asti – men det nu ikke kun for at fejre gensynsglæden – næh, det var i endnu højere grad for at fejre at to af vores medlemmer havde føjet endnu et år til deres alder og derfor, tro det eller ej, havde rundet de 75 år.

Henrik Elmgreen fyldte 75 år den 10. marts, altså i starten af nedlukningen og Hr.Mand rundede de 75 år den 11. juni. Begge har de, igennem rigtig mange år, på hver sin vis været markante skikkelser i ABC og dansk cykelsport, hvorfor de naturligvis modtog en gave og et rungende ABC-hurra.

Lige siden det ”nye” Tirsdagshold blev startet er turen udgået fra og kaffen indtaget i lokalerne Voldparken 8. Det ser desværre ud til at være slut nu. For ganske kort tid siden fik Hr.Mand (som er vores kontaktperson til Husum for Alle) at vide, at de som vi låner lokalerne af er blevet opsagt og flytningen allerede er påbegyndt.

Heldigvis er vi blevet tilbudt at kunne låne lokalerne i Voldparken nr. 10 i stedet for. Hr.Mand og Rune har set på de nye lokaler og melder tilbage, at de sagtens kan bruges som udgangspunkt vores fremtidige Tirsdags-udflugter. Det bliver selvfølgelig lidt vemodigt for de af os der har kommet i nr. 8 igennem de sidste 40-45 år, men tiden flytter sig og vi flytter med.

OBS! Lige inden de sidste af os forlod lokalet i dag, fik vi besked om at nr. 10 ikke var klar til os endnu. Derfor køres der også fra nr. 8 på tirsdag den 23. juni – men det skulle så være sidste gang.

viben