Der har jo som bekendt været langt imellem Tirsdagsholdets samlinger, men med de seneste udmeldinger fra Folketinget, ser det ud som om at det snart kan ske igen. Nærmere udmelding herom følger når der bliver klarhed.

Der var en samling i marts måned ved Bregnerød Kro, hvor vi fik fornøjelsen af, at møde Brian Holm der stoppede op og fik en basse og en snak.

Da vi så, tirsdag den 14. april (ABCs 127 års fødselsdag), igen samledes i Bregnerød blev der, under kaffen selvfølgelig udbragt et ABC-hurra for vores gamle klub. Yderligere kunne Fritz, fra et twitter-opslag som Brian Holm havde slået op efter sit møde med os citere ham for bl.a. denne overskrift: ”The best Day of Training this Year”! Det er dejligt at vide, at han var blevet lige så glad for at møde os som vi ved at møde ham.

Og sandelig om ikke det skete igen – ikke at vi igen mødte en ”kendis” – men bedst som vi sad og hyggede på parkeringspladsen, så kom der fire friske unge mænd i ABC-tøj (og måske med ”kendis”-potentiale) forbi. De fire var Thomas (jeg fik desværre ikke efternavn), Gustav Wang, Lucas Gude og Lucas Rishøj. Og selvfølgelig stoppede de, for sådan et syn havde de ikke set før – og gad vide hvad de tænkte!

12 stk. ældre og mere eller mindre velproportionerede kaffedrikkende herrer, hvoraf de fleste var i samme klubtøj som dem. De ”gamle” spurgte nysgerrigt indtil hvem de unge mænd var og om deres meritter og så blev der selvfølgelig delt en masse ”gode” råd ud.

Det var hyggeligt at de stoppede, og nu hvor vi ved hvem I er, så vær sikker på at vi holder øje med jer i resultatlisterne.

Nåh, men som I har kunnet læse så var vi 12 mand på cykel, plus Inger Hansen der tålmodigt havde kørt Rune til Bregnerød og også ventede så han kunne komme hjem igen.

Vi delte os i to hold et kort og et langt (som ikke var så langt endda), vi fik rørt os, vi fik snakket og selvfølgelig også drukket kaffe (med tilbehør). Det korte hold fik også ydet førstehjælp til en stakkels cyklist hvis udstyr ikke havde kunnet klare mosten. Det har han efterfølgende takket for ved at love en lille donation hans redningsmænd.

Tak for endnu en hyggelig ”samling”, jeg glæder mig til næste gang.

 

Bjarne ”Bager” Gustafson er død

Onsdag den 14. april fik vi en meddelelse om, at Bjarne ”Bager” Gustafson, er afgået ved døden efter kort tids sygdom.

De fleste af os kendte Bjarne som en stille mand der aldrig gjorde opmærksom på sig selv. Han sagde aldrig nej til at give en hjælpende hånd hvis ABC havde brug for det, og i perioden hvor ABC havde en kaffebod i Forum var det ham og fruen (Kirsten) der sørgede for at der var forsyninger nok. På sine ældre dage så vi ham ofte til kaffe med Tirsdagsholdet.

Ære være hans minde.

viben