AFLYST!

På grund af for få tilmeldelser er vi desværre blevet nødt til at aflyse turen. Vi prøver igen til næste år.

 

TUREN VAR ÅBEN FOR ALLE

På opfordring prøver vi også i 2019 at gennemføre en 5-dages tur. I år vil vi prøve Djursland, nærmere bestemt Ebeltoft, hvor vi skal bo i ferieområdet Øer.

Afrejse mandag 17. juni – hjemkomst 22. juni. Tider vil blive offentliggjort senere.

Rejsens (foreløbige) pris indbefatter: 5 overnatninger i delt dobbeltværelse. Transport og bro tur/retur. Transport af cykler. Sengelinned. El og vand. En ankomst- og afskedsmiddag. Morgenmad (lettere frokost indtaget i husene plejer vi at kunne dække ind af prisen). Snacks. Øl, vin og vand i begrænset omfang.

Rejsen indbefatter ikke: Aftensmad.

 

Vi skal bo i et af Danmarks flotteste naturområder der indbyder til smukke gå-ture i f.eks. Mols Bjerge og der er heller ikke langt til Storby-liv i f.eks. Århus.

For de cyklende vil der blive masser af udfordringer, med bakker og små hyggelige veje. Som sædvanligt vil der til hver dag blive lagt 2 forskellige ruter, så deltagerne har mulighed for at vælge hvilken sværhedsgrad de vil udfordre.

 

De foregående års ture har alle været super hyggelige og med de omgivelser der tilbydes i år, er der lagt op til en ny god oplevelse i gode venners lag.

Vi skal helst op på samlet 20 deltagere hvoraf de 12 skal være cyklister. Turen gennemføres ikke ved mindre end 16 deltagere.

Hvis vi skal være sikre på at få plads, er seneste tilmelding 14. februar. Prisen vil blive kr. 2.470,- pr. person.

Prisen vil kunne komme til at variere lidt afhængigt af hvor mange singler der tilmelder sig. Endelig pris vil fremkomme efter tilmelding. Tilmelding er bindende.

Mange flere oplysninger om ruter, aktiviteter og andet vil femkomme senere.

 

KOM NU SKYND JER AT BLIVE TILMELDT – vi garanterer højt humør, gode cykelture og godt fællesskab.

TILMELDING: senest 14. februar til: webmaster@abc-vennerne.dk

“Viben”