Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

TIRSDAG 25. FEBRUAR, kl. 19.00

i Voldparkens Energicenter, Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj

Arrangementet er GRATIS

Brian Holm er om nogen indbegrebet med cykelsport. Han er i offentligheden kendt som en troværdig, respekteret og meningsdannende person, som på en varm, humoristisk og indlevende måde med kompetent faglighed, giver sine meninger til kende. Brian Holms CV og oplevelser og også lige så langt og hårdt som ”10 bjergetaper” i træk:

57 år gammel her i 2019. Gift med Christine og har to børn. Professionel cykelrytter i 15 år (1983 – 1998) Bl.a. på hold som Telekom, Roland, AcceptCard mv.

Brian Holm vandt 14 sejre bl.a. Paris-Brüssel, og kørte på hold med Bjarne Riis, da han vandt Tour de France. I 1999 blev han sportsdirektør for AcceptCard og landsholdchef for Danmarks Cykle Union (DCU) i perioden 2001-2006. Brian har været sportsdirektør for nogle af verdens mest vindende hold gennem tiden: HighRoad-Columbia og Quick-Step. Brian har også været kommentator for Eurosport siden 2001. Han har været medforfatter til bøgerne ”Glæden og Smerten” (2002), ”Den sidste kilometer” (2009), ”Sportsdirektøren” (2012), ”Sort kaffe og hvide sokker” (2017) og ”Lede hunde og kolde kameler” (2019). De handler alle om Brians liv og karriere samt de fantastiske oplevelser han har haft i cykelsporten – både op- og nedture! I 2004 fik Brian Holm konstateret tarmkræft, og var indstillet på selvmord, hvis det var uhelbredeligt.

Heldigvis er Brian kommet godt igennem sygdommen og har siden, igennem medierne, beriget os alle med sin store viden om sporten mange facetter, både de gode og de mindre gode.

I 2013 stormede Brian Holm ind som konservativt byrådsmedlem på Frederiksberg. Brian blev kun overgået af borgmesteren i antal stemmer.

Ved det nylig afholdte show ”Sport 2019” der blev afholdt den 4. januar 2020 i Herning Hallerne modtog Brian Tryg Forsikrings pris ”Årets Forbillede” for sit arbejde gennem sin forening La Flamme Rouge, som støtter personer der, enten selv eller igennem pårørende, haft kræft inde på livet.

Alt dette og meget, meget mere vil Brian underholde os med, så der er lagt op til en meget underholdende aften.

Gå ikke glip af dette arrangement, hvor vi håber på et stort fremmøde med gode anekdoter og hyggeligt samvær.

Tilmelding til  Erik Steen Jørgensen senest den 15. februar.

Der vil efter foredraget bliver der serveret kaffe, øl eller vand samt sandwich.

Vel mødt – vi glæder os til at se jer.

Med venlig hilsen

ABC’s Venner