Joh, det er ganske vist! Meteorologerne kalder marts for den første forårsmåned, men for ”Søren” hvor har det dog været en kold start, og hvor længes vi dog efter mere varme og udsigt til lysere tider.

Hvorom alting er, så var det efter laaaang tids nedlukning blevet fastlagt, at onsdag den 10. marts, skulle være (formid)dagen hvor Tirsdagsholdet endelig atter kunne mødes til en lille cykeltur (og den blev meget lille).

Mødestedet var parkeringspladsen overfor Bregnerød Kro, og der har formentlig ikke været så mange biler der, siden kroen fungerede som kro, og det er mange år siden.

Vores tirsdags-kaffemand Herman og formand Erik Steen havde sørget for, at der var borde, stole, kaffe og basser til alle (og flere til) efter cykelturen.

Præcis kl. 10 var der således 10 cyklister der drog ud i forårs-kulden, og det for nogen den første cykeltur i meget lang tid. Tempoet var forinden fastsat til at være HEJ-tempo og det blev holdt på den første af de små runder vi kørte.

Herman og Erik kørte i stald efter første runde, for at gøre klar til kaffen. Alle øvrige nappede en omgang mere hvorefter man, uden diskussion besluttede, at det måtte være nok for denne gang, og at det var det snakken og det sociale der var i højsædet.

Froberg og Niemann stødte til ved kaffetid, og også Hans kom til kaffen. Han havde misforstået mødestedet og havde stået og ventet ved klublokalet kl. 10. Da ingen kom læste han lige invitationen en gang mere og indså at han nu, alene, måtte give den fuld gas ud ad Hareskovvej for at møde os.

Humøret var højt, gensynsglæden stor og snakken, vitserne og spydighederne var de samme som man efterhånden har vænnet sig til, at de skal være når vi mødes.

Desværre manglede en del af vores sædvanlige tirsdags-venner. Nogle var hjemme og pleje gamle skader imens andre nok syntes at der måske var lagt op til lidt for meget snak og for lidt cykling. I var alle sammen savnet og det bliver godt når vi igen kan mødes under normale forhold.

Imens vi sad der på parkeringspladsen og fik kolde ”røve” kørte en racercyklist forbi. Han gloede noget og ønskede os god tur – og fortsatte så forbi os. Fritz nåede lige at nævne for mig, at det da vist var Brian Holm. Kort efter kom cyklisten tilbage – og ja, det var Brian Holm.

Han havde i forbifarten lagt mærke til de mange rød, hvide og blå trøjer, og ville da lige blive lidt klogere på hvad der foregik. Han blev selvfølgelig tilbudt både kaffe og brød, og gav sig god tid til både at fortælle og lytte til lidt røverhistorier, før han fortsatte imod Eurosports kommentator box hvor han skulle kommentere første etape af Tireno Adriatico. Rygterne vil vide, at han i begyndelse af transmissionen i en længere historie, på den mest positive måde, omtalte sit møde med 13 småfrysende gamle mænd i ABC-trøjer.

Omkring middagstid var det blevet tid til opbrud efter en hyggelig, men kold, formiddag. – Og hvem ved, måske bliver der arrangeret et nogenlunde tilsvarende træf, på et senere tidspunkt. Det vil bl.a. afhænge af hvornår vi igen får lov at benytte vores lokaler igen.

Tak til arrangørerne.
“viben”

OBS! Blandt de hvis tilstedeværelse var savnet, var bl.a. ”Julle” for hvem vinteren har været lidt op ad bakke. Rygterne iblandt turens deltagere gik på, at ”Julle” var nervøs for om han havde fået endnu en blodprop. Heldigvis kan jeg, efter at have talt med en meget glad ”Julle”, fortælle at han er OK og at det han frygtede var en blodprop, viste sig at være en ændring af synet på hans ”blinde” øje.