MICHAEL MØRKØV
– Verdensmester og verdens bedste leadout-mand

ONSDAG 9. FEBRUAR 2022
19.00 i de store lokaler på gangen ved ABC’s lokaler, Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj

Alle medlemmer af ABC’s Venner, ABC og Seje Sild er velkommen og det er GRATIS

Traditionen tro, er det også i år lykkedes for ABC’s Venner, at inviterer en af dansk cykelsports største navne Michael Mørkøv, til at komme og fortælle om sit liv og sin karrierers største øjeblikke og måske vil han også løfte en flig om fremtidsplanerne.

Michaels resultater er kendt og anerkendt verden over og tæller da også over, intet mindre end guldmedaljer ved 13 danske mesterskaber (på både landevej og bane), 2 europæiske mesterskaber, 5 verdens mesterskaber og 1 ved OL. Herudover har han adskillige sølv- og bronzemedaljer ligesom han også har et hav af topplaceringer ved banesportens World Cup’s.

På landevejen er Michael blevet kendt som en af verdens bedste leadout-ryttere, ja måske endda den bedste. Han har utallige gange ført nogle af de allerstørste landevejssprintere til sejre i alle de store tour’s og i mange af klassikerne.

Hvordan Michael har opnået alle de store resultater, om starten på karrieren, om afsavn, skuffelser og hårdt træningsarbejde får du en enestående chance for at høre om når du kan møde ham på ”enmandshånd”. Efter Michaels oplæg vil der blive lejlighed til at stille spørgsmål.

Tilmelding er nødvendig. Max. deltagerantal 65 personer, der vil blive fordelt efter ”først til mølle”-princippet.

Tilmelding skal ske til formanden erik.jor@sport.dk senest den 27. januar.

Der vil efter foredraget bliver der serveret kaffe, øl eller vand samt sandwich.

Vel mødt – vi glæder os til at se jer.

Med venlig hilsen
ABC’s Venner