Bornholm 2020

Velkommen til Bornholm 2020.

23 deltagere har tilmeldt sig turen og heraf er 16 cyklister. Jeg kan love at turen kommer til at byde på gode oplevelser for både de cyklende, hvor der vil være udfordringer for enhver smag, men også for de der ikke cykler er øen et sandt mekka for den oplevelses-søgende.

Afrejse: den 15. juni mødes alle de deltagende i (om det bliver fra vores Tirsdags-mødested eller ved ABC’s lokaler ved vi ikke endnu) kl. 9.15 hvor vi hjælpes ad med, at pakke traileren med cykler mm. Afgang mod Ystad kl. 10.15. Vi skal være fremme ved færgen kl. 12.00. Ankomst til Rønne kl. 13,50. Herfra køres til vores destination som er Gudhjem Søpark. Der kan vi tjekke ind kl. 15.00.

Hvis du er en af de der har tilbudt at køre, så husk lige at have fuld tank inden vi mødes og husk også at læse kilometertælleren af. Du vil få udleveret færgebilletter samt penge til Øresundsbroen, før afgang. (Slutafregning for benzin får I når den endelige opgørelse foreligger – ca. 1 uge efter turens afslutning)

Ved ankomst til Gudhjem Søpark afhenter jeg og en anden nøgler og tjekker ind for alle, hvorefter der vil være nøgleudlevering. Sengelinned mm vil være i lejlighederne, men da jeg har bestilt så vi kunne få det billigst muligt, kan det ske at der mangler et sæt eller er et sæt for meget. Hvis det er tilfældet i din/jeres lejlighed så findes det manglende/overskydende i en af de øvrige lejligheder.

Der vil sandsynligvis være nogle indkøb der skal gøres efter ankomsten, så vær forberedt på at du kan blive bedt om at være dagens indkøber. Alle indkøb betales i butikken af indkøberen, der så, samme dag når jeg har fået regningen, vil få indsat udlægget på sin Mobilpay.

Vi “plejer” at kunne samle os i en lejlighed til måltiderne, og det håber jeg også kan lade sig gøre i år. Der vil derfor også blive brug for ekstra service til “hovedhuset”. Derfor, hvis i bliver bedt om at tage noget med fra “jeres” hus, så husk endelig at f.eks. tage et foto og at skrive antal ned. Så slipper vi bøvl på afrejsedagen.

Her nedenfor finder du link til  dagsplan, forslag til aktiviteter, cykelruter samt en dagbog. (Det er tanken, at 2 lejligheder hver dag i fællesskab beskriver dagens forløb. Dette gerne med medfølgende fotos. Jeg vil derefter lægge det på hjemmesiden som referat fra turen)

God fornøjelse