DET NYE KLUBLOKALE INDVIET

ABC’s nye lokaler i Energi Center Voldparken blev indviet med en reception lørdag den 7. oktober 2017.

Formanden for ABC’s-VennerErik Steen Jørgensen, bød velkommen til de ca. 60 fremmødte, og udtrykte en speciel tak til socialborgmester Jesper Christensen, der for snart mange år siden kørte som drengerytter for ABC og til Danmarks måske bedste cykelrytter nogensinde, Ole Ritter, der kørte hele sin amatørkarriere for ABC.

Formanden fortsatte med lidt historie fra tiden hvor ABC, for lidt over 40 år siden, flyttede til lokalerne i Voldparken og om hvor mange minder og ting der efter den lange opbevaring der, dukkede op da flytningen til de nye lokaler skulle foregå.

Herefter takkede han Københavns Kommune og Jesper Christensen for den hjælp og støtte der var blevet givet i forbindelse med flytningen og ligeledes blev der udtalt en stor tak til alle som har givet en hånd med ved det store arbejde.

Henrik Elmgreen (Rico) var formand for ABC i 1973 da vi flyttede ind i Voldparken, og da Rico jo er en rigtig “Storyteller” kunne han fortælle nogle gode anekdoter fra den tid. Han fortalte også om sit venskab med Ole Ritter og om nogle af de arrangementer som han, Ritter og ABC i fællesskab havde været med til at stable på benene.

Rico fortalte også om den flotte udsmykning, der består af 19 store plancher der pryder væggene i det nye lokale. Plancherne fortæller med tekst og fotos næsten hele ABC’s historie, de er en fryd for øjet og kan næsten altid give anledning til en god samtale.

Lars Nielsen, der var formand for ABC lige før flytningen og derfor også kontaktmand til kommunen, fortalte om de rigtig mange møder som han, og ikke mindst hans kone Tine havde deltaget i, ligesom han også fortalte om hvor meget oprydning, container-kørsel, bøvl med at lukke “hullet” i det gamle lokale og også omkring indretningen af de nye lokaler.

Erik Steen takkede herefter, Rico, Dan Reinhardt, Rune Hansen, Erik Seidelin og Per Vibe, der i fællesskab har stået for den smukke planche udsmykning.

Som en festlig afslutning på indvielsen havde Erik Busborg arrangeret en meget flot buffet og lidt koldt til at skylle efter med. Det fik gang i snakken, og jeg ved ikke hvor mange gange man hørte “Ka’ du huske det” hvorefter der blev sammenlignet med plancherne på væggen.

Rigtig hjertelig tillykke til ABC med de flotte lokaler.